Nationaal en internationaal transport van bouwmaterialen

Het vervoer van bouwmaterialen zowel nationaal als internationaal is de hoofdactiviteit van Amerongen Transport. Het grootste deel van de vrachten bestaat uit ruwe bouwmaterialen in de breedste zin van het woord: straatstenen, gevelstenen, rioolbuizen, damwand, staal- en betonelementen.

Indien bestaande of potentiële klanten problemen ervaren met een vracht, dan zoekt Amerongen Transport altijd een passende oplossing. Zo hebben wij diverse relaties met andere transporteurs, dat elke vracht op elk gewenst moment geladen en geleverd kan worden.

Ons wagenpark is uitgerust met de modernste technieken. De combinaties zijn uitgerust voor het vervoer van bijna alle soorten bouwmaterialen. Ons bedrijf beschikt over klemmen en pallethaken, om de materialen zelf te laden en te lossen.

Amerongen komt overal...

In het gehele land levert Amerongen Transport dagelijks bouwmaterialen af zoals straat- en gevelstenen, betonelementen en dergelijke. Omdat veel woonwijken krap van opzet zijn, hebben wij een speciale kortere stenentrailer voor het krappe werk. Deze stenentrailer is 2-assig en door achter-besturing zeer wendbaar en uitermate geschikt voor het manoeuvreren op bouwterreinen, woonwijken en boerenerven.

Speciaal transport

In het speciaal transport bewijst zich de ware specialist. Iets mag groot zijn, zwaar, lang, breed of hoog, maar onhanteerbaar is het voor Amerongen Transport nooit. Buitengewone ladingen vragen buitengewone aandacht. In ons vindt u de partner die meedenkt en met oplossingen komt. Op het moment dat wij niet over het juiste materieel beschikken, hebben wij nog diverse relaties waarop we een beroep kunnen doen.

Meer informatie

Voor informatie over vrachten, beschikbaarheid en tarieven. Kunt u altijd contact opnemen met Jan Vedder.

Telefoon: 033 – 299 65 56
Mobiel: 06 – 22 24 96 38
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem contact met ons op!

 • Showtuin
  Oostsingel 76A,
  Bunschoten
  Openingstijden & route

  Tel.: 033 - 299 99 69
 • E-mail
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Volg ons